Mafia – Urban Quest Game

Едно престъпление

Една случайност

и Куп улики

ЩЕ СЕ СПРАВИШ ЛИ?

февруари 2019

20:00

Зловещи са италианските нощи, особено зловещи за италиански бос на мафията, който току-що е загубил съпругата си и трябва да спаси 3-годишния си син.

Дон Лука си спомни с ужас онази юлска нощ, когато точно преди 20 години взе сина си и „дясната си ръка“ – Джовани, за да напусне Италия…Завинаги!

Тя вече не бе негов дом. Семейство Скарбони, стоящо зад бруталното убийство на неговата Луиза, все още населява спомените му с кървави следи. Оттогава италианската мафия има други ръководители, а Лука е добре скрит в България.

Но дори и внушителният бизнес, който е изградил тук, не може да успокои душата и ума му. В параноята си той отчаяно пази най-близките си. Но последният му опит да направлява техните съдби, може да му коства много…

Куестът е едно своеобразно забавление, отличаващо се с игра на открито, изпъстрена с много загадки, подплатена с много обрати, на която вие да покажете екипния си дух и желание за победа. Ще ви срещнем с ключови персонажи от „италианската“ мафия, действаща на територията на България. Ще ви потопим в свят на напрежение, където най-сладката награда е самото спасение.

По пътя си ще срещнете актьори, а от вашите действия към тях, ще зависи мисията ви. Ще решавате загадки, ще търсите локации и ще разплитате една мистерия.

Куестът е направен основно за забавление. Ще има много изненади и обрати. Ще ви срещнем с важни части от „италианската“ мафия, действаща на територията на България.

Title 2 items

Стартов пакет, който ще получите по куриер.

1-5 души

Автомобил, с който да се придвижвате между локациите.

Телефон и достатъчно батерия.

февруари 2019, гр. Пловдив

Цена: 150лв. за отбор

РЕГИСТРИРАЙ СВОЯ ОТБОР СЕГА!

*Таксата за участие се залаща в офис на Еконт, при получаване на стартовия пакет.

footer logos