Ако сте родител, чието дете скоро има рожден ден, навярно пред вас стоят много въпроси за решаване. Малчуганът има желания, а вие трябва някак си да измислите тяхната реализация. Той ще става на 8 или повече и е увлечен по Pokemon Go, а вие нямате идея как можете да изобразите Пикачу върху торта! Компанията му иска нещо ново и различно от домашно парти, което пък идеално съвпада с вашето желание да не посрещате 10 деца в дома си, заедно с техните родители, и тази година. Алекс от съседния клас си празнува рождения ден в детска дискотека, но вие недоверчиво поклащате глава. Да, няма проблем да има танци и музика, дори караоке, но не може ли и да е образователно, и занимателно, и едновременно да не се занимавате съвсем сами с цялата организация? МОЖЕ. Дори в Пловдив вече има точно такава услуга – съвсем новаторско парти за любознателни, артистични всезнайковци, които обичат също да танцуват и пеят. Решението: Заведете детето и компанията в…Египет! О, не не, това не е туроператорска услуга, която ще ви коства 530 евро на човек за самолетен билет… в едната посока! Да започнем отначало. TimeScape е #мястото в Пловдив, което ще осигури на детето ви и приятелите му незабравимо парти!
  1. Вие искахте нещо образователно и интересно за малките ви гении:
Събитието ще започне с отборна игра в една от така нашумелите напоследък Пъзел-стаи или Стаи на загадките. Първо действие: Децата имат на разположение 60 минути, за да избягат от затворено пространство, в което са разположени множество загадки, които водят към изхода и потапят малките изследователи изцяло в атмосферата на древноегипетска гробница.
  1. Вие искахте песни, танци и музика.
Второ действие: Партито продължава на място, специално пригодено за детски рождени дни, където има на разположение място за танцуване, аниматор, караоке и различни видове игри.
  1. Вие искахте да не се занимавате с приготвянето на торта и почерпка:
Към услугата спада специално изготвено парти меню, както и възможност за изработка на уникална за случая торта.   Бонуси:
  • Ние поемаме отговорност за организацята от първия до последния детайл.
  • Продължителността на партито е средно по 3 часа, в които вие можете спокойно да обърнете внимание на родителите и останалите гости, или просто да си починете.
  • Професионално фотографско заснемане на незабравимия празник или 60 до 70 кадъра, които ще получите в дигитален вариант.
  • Изработка на индивидуални покани за случая.
  И нека партито започне сега!

Comments

comments