Ако сте родител, чието дете скоро има рожден ден, навярно пред вас стоят много въпроси за решаване:

 • Малчуганът има желания, а вие трябва някак си да измислите тяхната реализация.
 • Той ще става на 8 или повече и е увлечен по Pokemon Go, а вие нямате идея как можете да изобразите Пикачу върху торта!
 • Иска му се нещо ново и различно от домашно парти, което пък идеално съвпада с вашето желание да не посрещате 10 деца в дома си, заедно с техните родители, и тази година.
 • Алекс от съседния клас си празнува рождения ден в детска дискотека, но вие недоверчиво поклащате глава.
 • Да, няма проблем да има танци и музика, дори караоке, но не може ли и да е образователно, и занимателно, и едновременно да не се занимавате съвсем сами с цялата организация?

Може. Дори в Пловдив вече има точно такава услуга – съвсем новаторско парти за любознателни, артистични всезнайковци, които обичат също да танцуват и пеят. Решението: Заведете детето и компанията в Стая на Загадките!

Да започнем отначало.

TimeScape е #мястото в Пловдив, което ще осигури на детето ви и приятелите му незабравимо парти!

 1. Вие искате нещо образователно и интересно за малките ви гении:

Събитието ще започне с отборна игра в една от така нашумелите напоследък Пъзел-стаи или Стаи на загадките.

Първо действие: Децата имат на разположение 60 минути, за да избягат от затворено пространство, в което са разположени множество загадки, които водят към изхода и потапят малките изследователи изцяло в атмосферата на древноегипетска гробница.

 1. Вие искате песни, танци и музика:

Второ действие: Партито продължава на място, специално пригодено за детски рождени дни, където има на разположение място за танцуване, аниматор, караоке и различни видове игри.

 1. Вие искате да НЕ се занимавате с приготвянето на торта и почерпка:

Към услугата сме добавили специално изготвено парти меню, както и възможност за изработка на уникална за случая торта.

Бонуси:

 • Ние поемаме отговорност за организацята от първия до последния детайл.
 • Продължителността на партито е средно по 3 часа, в които вие можете спокойно да обърнете внимание на родителите и останалите гости, или просто да си починете.
 • Професионално фотографско заснемане на незабравимия празник или 30 до 50 кадъра, които ще получите в дигитален вариант, в рамките на 5-10 дни от празника.
 • Изработка на индивидуални покани за случая.

И нека партито започне сега!

Какво се иска от вас?

 • Свържете се с нас на 0889 561 626 или чрез фейсбук страницата ни на лично съобщение тук
 • Доведете децата в уречен ден и час
 • Вземете вече изпълнените с емоции деца няколко часа по-късно

Знаем, че вашето време е ценно. Нека ви подарим малко 😉

Каква е минималната възраст на децата, които могат да играят в Стаята на загадките?

Поради естеството на играта, минималната възраст е 8 години. Все пак ако Вашето дете е по-малко, обадете ни се. Ще му спретнем подобаващ купон и без игра в Стаята на загадките!

Колко деца могат да играят в Стаята на загадките?

Тъй като децата ще бъдат затворени на ограничено пространство, максималният брой деца за една игра е 8. Но не се отчайвайте, ако имате повече гости за детски рожден ден! Често ни се случва 🙂 Ще ги разделим на повече отбори и ще им спретнем едно мини състезанийце.

А рожденника може да избира, дали да играе отново с втория отбор, дали да се забавлява с първия през това време или да надене ботушите на GameMaster и да изпълнява нашата роля 😉 (естествено с наша помощ, разбира се).

Има ли нещо страшно в Стаята на загадките?

Не се притеснявайте, няма нищо страшно в нашите Стаи на загадките. А и от практиката ни установихме, че децата са по-безстрашни от възрастните, които влизат да играят 🙂

Къде се намираме?

Египетската стая – „Пясъците на Времето“ се намира на ул.Цар Асен 13, ет.2, гр.Пловдив

Уестърнската стая – „Дивия Запад“ се намира на бул.Христо Ботев 27А, гр.Пловдив – в двора на Издателство Марица

Къде ще се осъществи почерпката след играта?

Ако резервирате приключението „Пясъците на Времето“, почерпката ще се осъществи в частна занималня ЗИАНА (на около 200м от стаята), където има подходящо празно пространство. Ние ще заведем децата там (Вие нямате ангажимент към това!).

„Дивия Запад“ разполага със собствено пространство за парти, специално пригодено за това. (децата празнуват на едно място – игра в стаята + парти)

Как можем да резервираме?

На телефон 0889 561 626 можете да запазите дата и час за приключението на Вашите деца. Необходимо е да ни оставите капаро след това.

Имайте предвид, че работим само с резервации и няма постоянно човек на място. Обадете ни се и ние ще се съобразим с Вашия график и удобно за Вас време!